Anton Orshagen

 

Født og oppvokst i Halmstad på Svergies vestkyst. Etter en lang fotballkarriere og i kombinasjon med at jeg leste en treårig idrettsorientert linje ved gymnaset, vokste min interesse for menneskekroppens anatomi og funksjon. Å utdanne seg som naprapat kjentes ut som en naturlig vei å gå for å ta min interesse til et dypere nivå.

 

Som naprapat får man etter utdanningen  stor kompetanse innen nevnte områder og har ett stort valg av behandlingsmetoder tilgjengelig. Det gjør at man kjenner seg trygg i sin rolle som naprapat og til å behandle forskjellige smertetilstander.

 

Naprapatutdannelse

4 år på Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm.

 

Annen utdannelse/kurs

  • Sertifisert Massasjeterapeut.
  • Dry needling, intramuskulær stimulering (IMS).

 

Medlemskap

Medlem av Norges Naprapatforbund.

 

Kontakt

E-post: info@naprapatklinikknord.no

Telefon: 971 34 000

Henrik Sjøblom

 

Etter mange år med skikjøring på internasjonal nivå, fungerte kroppen ikke lenger optimalt på grunn av mange skader. Ryggplager med kraftig stivhet, kneproblematikk, nakkesmerter og sterk hodepine var mange av symptomene jeg var plaget med daglig.

 

Lenge trodde jeg at det skulle vœre slik resten av livet. Heldigvis aksepterte jeg ikke dette og min interesse for kropp og helse tok fart. Jeg besøkte mange forskjellige manuelle terapeuter og fikk god hjelp av kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter, men det var hos naprapat den store endringen i min helse kom.

 

Å senere utdanne seg til Naprapat føltes derfor veldig spennendes og helt naturlig. I dag 45 år gammel er min kropp sterkere og i bedre balanse en aldri før. Smerter og dårlig helse er kun ett minne i dag.

 

Naprapatutdannelse

4 år på Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm.

 

Annen utdannelse/ kurs

  • Akupunktur 2000.
  • Videreutdannelse innen kiropraktiske behandlinger i regi av Lars-Magnus Wester.
  • Individuell tilpassing av fotsenger og alpine støvler.

 

Medlemskap

Medlem av Norges Naprapatforbund.

 

Kontakt

E-post: henrik@naprapatklinikknord.no

Telefon: 971 34 000